خرید سمعک در جنوب تهران را تنها ازمراکز شنوایی معتبر انجام دهید . تهیه سمعک از مراکز فروش کالای پزشکی کاری کاملا اشتباه است. سمعک مانند پروتزی است که برای کارایی صحیح باید تنها توسط متخصص شنوایی انتخاب ، تجویز و تنظیم شود. خرید سمعک در جنوب تهراناز هر مرکزی غیر از مرکز شنوایی شناسی مانند خرید پروتز زانو است که بدون جراحی فایده ای نخواهد داشت.
اولین مطلبی که در خصوص خرید سمعک در جنوب تهران باید به آن اشاره شود تجربه بیمار در استفاده از این محصول می باشد به عبارتی دیگر فردی که برای نخستین بار قصد خرید این محصول را دارد بسیار متفاوت با فردی است که خود یا یکی از نزدیکانش از این وسیله استفاده کرده و تجربه حداقلی کار با آن ، تسلط به نحوه نگهداری ، مخاطرات و عوامل آسیب زننده به آن وهمچنین شناختی نسبی از برترین سازندگان آن را دارند .
همچنین لازم به ذکر است که اگرچه سمعک کالایی پزشکی در راستای تقویت قوه شنوایی است ، اما نباید به آن همانند عینک که همین کار را در خصوص قدرت بینایی انجام می دهد نظر کرد ، چرا که سمعک با داشتن بردهای الکترونیکی پیشرفته ، مراحل پیچیده و تخصصی تنظیم ، قیمتی به مراتب بیشتر خواهد داشت کم بودن مراکز معتبر و متخصص عرضه و تعمیر این محصول ، وجود برندهای مطرح اما کم شمار این محصول را در زمره محصولات مهندسی پزشکی و کالاهای هوشمند دیجیتالی قرار می گیرد لذا مراحل انتخاب ، خرید ، استفاده ، نگهداری و تعمیراتش نیز به کلی متفاوت است.
زمانی که قصد تهیه سمعک برای فردی کم شنوا را داریم ، علاوه بر عدم یکسان بودن قدرت شنوایی همه انسان ها ، باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که خود این محصولات نیز دارای انواع مختلفی است و هرکدام متناسب با نوعی ضعف در شنوایی یا ساختاری از گوش طراحی شده اند.
با توجه به این توضیحات نیازبه ماهنگ کردن سمعک با محیط اطراف است نوع و میزان شنوایی با سمعک هایی با خروجی های گوناگون، همچنین این نکته را در نظر بگیزید خرید سمعک امری به سادگی خرید یک گوشی تلفن همراه نبوده و مستلزم حرکت با نقشه راهی مشخص ، معتبر و اصولی است.
پیرو اقدامات مرحله قبل ، حال که مشخص شده است که گوش ها و سطح شنوایی فردی در شرایطی ایده آل قرار ندارند ، نوبت به مشاوره در این خصوص می رسد . با فرض اینکه این عضو بدن با کمک دارو یا عمل های جراحی نتواند سلامت خود را بازیابد ، استفاده از سمعک ها اجتناب ناپذیر می شود .
در همین رابطه ، ادیولوژیست ها با علم به اینکه ممکن است بیمارشان اطلاعاتی کافی از سمعک ها ، انواع مدل های آن ها ، تکتولوژی بکار رفته در آن ها ، ابعاد و شکل ظاهری هریک و قیمتشان نداشته باشد ، با ترتیب دادن یک جلسه مشاوره به تحلیل نتایج آزمون ها پرداخته و درمورد علت ، نوع و میزان کم شنوایی توضیحاتی را به وی یا همراهان او ارائه می دهد .
چه در مبحث سمعک ها و چه دیگر مصنوعات پزشکی (مانند ساخت دندان مصنوعی ، پلاک های ارتودندسی یا اعضای مصنوعی بدن) اینکه بدانند محصول مورد نظر قرار است در کجا قرار گرفته و عیناً بر آن منطبق باشد از اهمیت فراوانی برخوردار است و لازم است قالبگیری درستی برای اینکار انجا م شود. برای همین متخصص شنوا سنجی بعد از بررسی شنوایی فرد و انتخاب سمعک مناسب اقدام به قالبگیری گوش فرد می کند.
اول از همه، سمعک های ارزان قیمت تقویت خوبی در اصوات فرکانس بالا برای فرد نخواهد داشت این مساله به ویژه در افراد با افت شنوایی حسی عصبی مشکل ساز خواهد شد.
اکثر کم شنوایی ها در فرکانس های بالای 1000 هرتز روی می دهد.به عبارت دیگر بیشتر محدوده فرکانس های گفتاری را درگیر می کند.
سمعک های ارزان قیمت در محیط های نویزی و پر سر و صدا تقریبا کارایی ندارند و در مقایسه با سمعک های پیشرفته تر فیدبک (سمعکشان سوت می کشد) بالایی دارند.
این سمعک ها به دلیل تقویت تمامی اصوات چه گفتاری چه نویزی ، در تقویت صداهای بلند می توانند حتی به گوش فرد در برخی مواقع آسیب برسانند.
وقتی در مورد سمعک ارزان قیمت حرف می زنیم در واقع در مورد سمعک حرف نزده ایم بلکه این دستگاه ها فقط تقویت کننده صدا هستند. به ویژه سمعک هایی که در تلویزیون و شبکه های ماهواره ای با قیمت ارزان تبلیغ می کنند از این نوع سمعک هستند.
اگر چه این نوع سمعک ها قیمت جذابی دارند ولی کارایی لازم را ندارند. سمعک های ارزان تکنولوژی تمایز نویز و فرکانس های گفتاری را ندارند و همه صدا ها خواه صداهای خوشایند خواه ناخوشایند را به یک اندازه تقویت می کنند.
همانطور که می دانید برندهای مختلفی سمعک ها را با قابلیت ها و کیفیت های مختلف تولید می کند. همین امر یکی از مهمترین عوامل تعیین قیمت خرید سمعک در پیچ شمیران و دیگر نقاط کشور شده است. تشخیص اینکه کدام نوع سمعک برای چه نوع کم شنوایی مناسب است بر عهده شنوایی شناس است. بنابراین اولین کار در خرید سمعک باید انجام دهید پیدا کردن یک مرکز معتبر می باشد همچنین شنوایی شناس وظیفه دارد قیمت انواع سمعک را در اختیار مراجعه کنندگان بگذارد .
درنظرگرفتن ظاهر سمعک و نوع عملکردش برای انتخاب گزینه مناسب، بسیار مهم است. اگر درباره موارد زیر بیشتر بدانید، انتخاب سمعک برایتان راحتتر خواهد شد.
-سمعک مورد انتخابی ما چه ویژگیها دارد و چه کاربردهایی ارائه میدهد
-چطور میتوان به استفاده از سمعک عادت کرد.
-در هنگام خرید سمعک باید به چه نکاتی توجه کرد.
البته این نکته را بدانید که با وجود سمعک، گوشهایتان درمان نمیشوند اما به شما کمک میشود صداهای ناشنیدنی اطرافتان تقویت شوند و آنها را با سمعک بشنوید..در اصل دو نوع سمعک وجود دارد. ۱- سمعک پشت گوشی ۲- سمعک داخل گوشی.
همانطور که افت شنوایی انواع مختلفی دارد، سمعک ها نیز دارای شکل های مختلف هستند. اما همه سمعک ها برای یک فرد مناسب نیستند. عواملی از جمله سن، میزان کم شنوایی، اندازه کانال گوش و حتی مهارت های شما، نوع سمعکی را که شنوایی شناس در نهایت به شما توصیه می کند تحت تاثیر قرار می دهند.
زمانی که میخواهید سمعک بخرید، به گزینههای مختلف در بازار کاملا دقت کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید. علاوه بر این، موارد زیر را هم در نظر بگیرید تا سمعکی که میخرید کاملا مناسبتان باشد:
گاهیاوقات، مشکلاتی مانند کیپشدن گوش با مواد داخل آن یا عفونتها باعث میشود فرد دچار کمشنوایی شود. با مراجعه به پزشک میتوانید به این نتیجه برسید که مشکل شنواییتان رفعشدنی است یا خیر؛ مثلا گاهی تمیزکردن گوش میتواند مشکلات شنواییتان را حل کند؛ ضمن اینکه نباید بدون مراجعه به شنواییسنج و معاینه گوشها، اقدام به خرید سمعک کنید.
اگر شنواییسنج خبرهای نمیشناسید، از پزشک عمومیتان یا افراد مطلع درخواست کنید که فردی را به شما معرفی کنند. شنواییسنج خبره گوشتان را معاینه و به شما کمک میکند که باتوجهبه نیازهایتان، مناسبترین سمعک را بخرید. با مراجعه به شنواییسنج، متوجه خواهید شد که وضعیت گوشهایتان چگونه است؛ مثلا شاید برای هر دو گوشهایتان به سمعک نیاز داشته باشید.
در خرید سمعک به ضمانتنامه هم دقت کنید. وجود ضمانتنامه (گارانتی) برای درستکردن خرابی سمعک یا تعویض قطعاتش باعث میشود که با خیال راحتتری خرید کنید. بعضی از شرکتهای فروش سمعک، خدماتی حرفهای در اختیار مشتریان میگذارند.
همان گونه که در بالا اشاره شد در اصل دو نوع سمعک وجود دارد. ۱- سمعک پشت گوشی ۲- سمعک داخل گوشی
همانطور که افت شنوایی انواع مختلفی دارد، سمعک ها نیز دارای شکل های مختلف هستند. اما همه سمعک ها برای یک فرد مناسب نیستند. عواملی از جمله سن، میزان کم شنوایی، اندازه کانال گوش و حتی مهارت های شما، نوع سمعکی را که شنوایی شناس در نهایت به شما توصیه می کند تحت تاثیر قرار می دهند.
معمولا سمعک هایی که به صورت اتوماتیک محیط اطراف خود را شناسایی می کنند و بر حسب محیط مدنظر تعییرات بر روی صدای سمعک ایجاد می شود.سمعک های گرانتری هستند.
سمعک های هوشمند نسبت به سایر سمعک ها از تکنولوژی بالاتری برخوردار بوده و قابلیت اتصال به دیگر لوازم الکترونیکی همچون موبایل، تلویزیون را دارند.
این سمعک با تجزیه و تحلیل محیط های مختلف شنوایی و مکان هایی که کاربر سمعک در طول روز وقتش را در ان مکان می گذارند به نوعی الگوی شنوایی فرد درمحیط های مختلف را یاد می گیرند و به طور خودکار در محیط های شنیداری مختلف بهترین و مناسب ترین تقویت و کیفیت صدا را فراهم می کنند.
با تمام مطالب گفته شده، مهم ترین قسمت خرید سمعک در جنوب تهران نیازهای فردی شخص ناشنوا یا کم شنوا است. نیازهای هر فرد متفاوت است و بنابراین هیچ سمعکی وجود ندارد که برای همه افراد مناسب باشد. از دست دادن شنوایی، همیشه فردی است و نیازهای ما و شرایط زندگی ما متفاوت است.
مهمترین نکته این است که سمعکی را پیدا کنید که به بهترین وجه نیازهای شنوایی و کم شنوایی شما را تامین کند. همچنین مهم است که بتوانید سمعک خود را به سرعت و سهولت استفاده کنید. بنابراین نحوه انتخاب و خرید سمعک همیشه به میزان شنوایی فرد و نیازهای شخصی اش بستگی دارد.
تمام سمعک های جدید از اجزای با کیفیت و بر اساس تکنولوژی دیجیتال مدرن ساخته شده اند و تمام تولیدکنندگان پیشرو، سمعک ها را در تمام محدوده قیمت ها ارائه می کنند و شما به راحتی می توانید از بین آنها انتخاب مناسب را داشته باشید.
قیمت سمعک محدوده ی بسیار وسیع دارد و بنا به شرایط خاص هر کاربر، سمعک مناسب برای او با افراد دیگر متفاوت است. منظور از شرایط خاص میزان کم شنوایی، شکل کم شنوایی، شرایط فردی، محیط استفاده از سمعک، میزان تعریق فرد، وجود یا عدم وجود بیماری همراه می باشد.
یکی از دلایلی که نمیتوان قیمت سمعک ها را به صورت کاملاً دقیق ارائه شود این است که علاوه بر شرایط متفاوت افراد از جمله میزان کم شنوایی و شکل کم شنوایی و توانایی استفاده ی آن ها از تکنولوژی، میزان پشتیبانی مالی هر فرد نیز متفاوت است.
یکی از دلایل مهم درتفاوت قیمت سمعک تکنولوژی قابلیت های سمعک است که در سمعک های جدید تعریف شده و باعث می شود وضوح گفتار اطرافیان برای کاربر به حداکثر میزان خود برسد. همچنین از تقویت بیجای اصوات مزاحم جلوگیری می کند تا فرد برای شنیدن صدای مطلوب خود کمتر به زحمت بیفتد.
سمعکهای معمولی، نسل اول سمعک های دیجیتال هستند. از تکنولوژی دیجیتال معمولا در این سمعکها استفاده میشود، اما این سمعکها هوشمند نیستند. با توجه به کیفیت بالای سمعکهای هوشمند و هوشمند وایرلس، این سمعکها خیلی کم تجویز میشوند.سمعکهای معمولی نسبت به سمعک آنالوگ کیفیت بهتری دارند
بهطورکلی سمعکهای داخل گوش شامل سمعکهای میشوند که کلیه قسمتهای سمعک در داخل مجرای گوش خارجی و یا صدفه لاله گوش قرار میگیرد.
این سمعکها با توجه به اینکه در کدام قسمت گوش خارجی قرار میگیرند، با اسامی سمعک نامرئی IIC و CIC، سمعک داخل کانال (ITC) و سمعک داخل گوشی (ITE) شناخته میشوند.
قیمت انواع سمعک داخل گوش بستگی به تکنولوژی بهکاررفته در آنها متغیر است.
قیمت سمعک نامرئی این سمعکها کوچکترین و مخفیترین سمعک داخل گوشی هستند. معمولا کمپانیهای تولیدکننده سمعک از تکنولوژی محدوده متوسط و عالی در این سمعکها استفاده میکنند. بنابراین قیمت سمعک نامرئی نیز با توجه به تکنولوژی داخل آن متفاوت است.
بنابراین باید به این نکته نیز توجه کنید که هرچه شما نیازهای خود را به طور دقیق تری مطرح کنید و ادیولوژیست شما نیز این نیازها را به طور دقیق تری شناسایی کند، سمعک برای کمک به شنوایی شما موثرتر خواهد بود. بنابراین واضح است که میزان تسلط، مهارت، تجربه و دانش ادیولوژیست تجویزکننده ی سمعک برای شما و دقت او در تنظیم نیز در قیمت سمعک موثر است.
حتی اگراز افت شنوایی خوداطمینان دارید قبل از هر کاری بهتر است که تست شنوایی انجام دهید., تست شنوایی با تشخیص میزان افت شنوایی به انتخاب سمعک مناسب کمک می کند. از نتایج تست شنوایی می توان برای برنامه های درمانی سمعک استفاده کرد.برای تست شنوا سنجی شما می توانید به یک متخصص شنوایی شناس مراجعه کنید تا تشخیص دقیقی از شنوایی خود داشته باشید.
بعد از طی مراحل ارزیابی شنوایی اگر ادیولوژیست یا متخصص شنوایی به شما استفاده از سمعک را توصیه کرد قبل از خرید سمعک حتما به این موارد توجه فرمایید:
-اندازه سمعک با میزان کم شنوایی ارتباط دارد. به عبارتی دیگر، در افرادی با کم شنوایی شدید و عمیق نمی توان از سمعک های کوچک داخل گوشی استفاده کرد.
-اگر شما بیش از حد مستعد ابتلا به عفونت گوش هستید، سمعک های کوچک داخل گوشی به علت ورود مایع و عفونت گوش در معرض آسیب قرار می گیرند و ممکن است بهترین انتخاب برای شما نباشد. البته فیلترهای خاصی برای این شرایط در نظر گرفته می شود.
-ممکن است بخواهید برخی از انواع سر و صداهای پس زمینه را کاهش و یا بعضی از فرکانس های صوتی که در شنیدن آن مشکل دارید را افزایش دهید ولی به یاد داشته باشید همه سمعک ها قادر به انجام این موارد نیستند. بنابراین به ادیولوژیست خود اعتماد کنید و تجویز سمعک مناسب را بر عهده ی ایشان بگذارید.
-بعضی از انواع سمعک با استفاده از سیگنال وایرلس قادر به ارتباط با لپ تاپ، پخش کننده های موزیک و موبایل هستند، اگر این موضوع برای شما اهمیت دارد می توانید قبل از خرید سمعک از این مسئله مطمئن شوید.
-اگر شما نگران ظاهر خود در صورت استفاده از سمعک هستید، با متخصص شنوا سنج خود این موضوع را در میان بگذارید تا بهترین گزینه با توجه به مشکل شنوایی و زیبایی ظاهری را به شما پیشنهاد بدهند.
سمعکها دارای ویژگیهای جانبی مختلفی هم هستند که در مواقع مختلف میتوانند به بهبود سطح شنوایی کمک کنند. برای مثال:
-کاهش صداهای مغشوش (نویزها)تمام سمعکها دارای این قابلیت هستند اما سطح و کیفیت آن در هریک متفاوت است.
-باتریهای قابلشارژبعضی از سمعکها دارای باتریهای قابلشارژ هستند؛ پس دیگر نیازی به تعویض مرتب باتریها نیست.
-میکروفونهای جهتداربعضی از سمعکها طوری طراحی میشوند که امکان تنظیم جهت صداها در آنها مقدور است؛ برای مثال میتوان آنها را طوری طراحی کرد که فقط صداهایی شنیده شوند که از سمت روبهرو میآیند.
این کار با کمترشدن صداهای پشت و اطراف انجام میشود. در واقع، میکروفونهای جهتدار میتوانند روی تقویت صدا از جهتی خاص تمرکز کنند. در مواقعی که صداهای اطراف زیاد است، این میکروفونها به تقویت شنوایی فرد کمک میکنند.
می دانیم که کم شنوایی می تواند دلایل متعددی داشته باشد و نمی توان گفت که این عارضه تنها در افراد مسن اتفاق می افتد و کودکان و نوجوانان و جوانان از آن مصون و ایمن می باشند. از علل انواع کم شنوایی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
-کهولت سن
-ابتلا به برخی از بیماری ها
-آسیب وارد شدن به سر و گوش و بینی در اثر حادثه
-استفاده از برخی داروها
-در معرض صدای انفجار قرار گرفتن
-وراثت
-پارگی پرده ی گوش
تحقیقات نشان می دهد که کاهش میزان شنوایی و استفاده نکردن از سمعک های شنوایی می تواند عواقبی همچون زوال عقل برای افراد داشته باشد از این رو به افرادی که دچار کم شنوایی شده اند هشدارهایی در این خصوص داده می شود.
هر چه سریع تر اقدامات لازم برای رفع این کم شنوایی ها را انجام دهند، به مراتب این سوال برای افراد پیش می آید که آیا سمعک به شنوایی کمک می کند و می تواند میزان شنوایی از دست رفته را به افراد بازگرداند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که ماهیت اصلی سمعک ها برای بازگرداندن میزانی از شنوایی برای افراد کم شنوا می باشد.
علل انواع کم شنوایی آسیب رسیدن به بخشی از گوش است. از دست دادن شنوایی و یا کاهش سطح شنوایی از جمله مشکلات شایعی است که می تواند در هر سنی گریبان گیر افراد شود.
به طور کلی با افزایش سن از قدرت شنوایی شما کاسته می شود و در برخی از کشورها از بین هر سه فرد در سنین 65 تا 74 سال، یک نفر شنوایی خود را از دست می دهد و می توان طبق آمارها اعلام کرد که نیمی از افراد در سنین بالای 75 سال دیگر شنوایی خوبی نخواهند داشت.
در این بین نحوه و سبک زندگی افراد نقش مهمی در حفظ سلامت شنوایی دارد. افرادی که مکررا در معرض صدا های بلند قرار دارند و سیگار می کشند و همچنین افراد دارای سابقه ی خانوادگی بیشتر از دیگران مستعد مشکلات کم شنوایی هستند.
سمعک وسیله الکترونیکی بسیار پیشرفته ای است که مستقیما در پیشبرد ارتباط کاربران (استفاده کنندگان ) با اطرافیان خانواده, همکاران, دوستان و در عین حال محیط اطراف تاثیرگذار است. سمعک ها از نظر شکل ظاهری و مهمتر از آن از نظر مدارات داخلی تفاوت های گوناگونی دارند.
شرکت تولید کننده و سازنده سمعک یکی از مواردی است که به هنگام تهیه سمعک خوب باید به آن توجه کرد. از آنجایی که سمعک دستگاه الکترونیکی ظریفی است و کیفیت قطعات و گردآوری آن ها در کیفیت صدای سمعک مستقیما تاثیرگذار است.
پیشنهاد ما این است که سمعکی که توسط یک شرکت خوشنام, با سابقه ای درخشان در حال فعالیت است را انتخاب کنید تا از کیفیت محصول خود اطمینان خاطر داشته باشید. سمعک خوب سمعکی است که به کاربران اطمینان راحتی و آسایش را در محیط های شنوایی گوناگون هدیه می دهد.
اغلب در افراد مسن دیده می شود که از نوع حرف زدن افراد ایراد می گیرند و دائما از تند صحبت کردن و زمزمه کردن اطرافیان شان در رنج هستند و دائما از افراد می خواهند که حرفهایشان را دوباره تکرار کنند و یا برای حرف زدن با آنها نزدیکتر به آنها بایستند و مدام گوش خود را نزدیک به دهان شما می کنند که این ها می توانند اولین نشانه ها برای کاهش حس شنوایی در افراد باشد.
عوامل متعددی می تواند سبب مشکلات شنوایی در سنین بالا شود برای مثال در معرض صداهای خیلی بلند و یا حتی صداهای خیلی طولانی قرار گرفتن به مرور زمان در سنین بالا موجب بروز مشکلات شنوایی و صدمه زدن به سنسورهای سلول های شنوایی خواهد شد و متاسفانه به محض اینکه این سنسور صدمه دید دیگر امکان برگشت به حالت قبلی شنوایی وجود ندارد .
علل دیگر کم شنوایی در سنین بالاتر می شود فشار خون بالای این افراد و مشکلات دیابتی آنهاست که میتواند سبب مشکلات شنوایی شود .
از دیگر عوامل موثر در کاهش شنوایی افراد سالمند می توان به داروهایی شیمیایی که این افراد طی سالهای متوالی استفاده کرده اند نام برد .
و حتی به ندرت دیده شده که در سنین بالا از دست دادن حس شنوایی به خاطر ناهنجاری های گوش در قسمت خارجی و میانی بوده و یا حتی کاهش عملکرد سه استخوان کوچک در گوش میانی که وظیفه ی آنها حمل امواج صوتی میباشد.
به طور کلی می توان گفت که مشکلات شنوایی زمانی پدید می آید که سلول های کوچک مویی دچار مشکل شوند که چندان ربطی به سن افراد ندارد و می تواند در سنین پایین نیز موجب پدید آمدن مشکلات زیادی برای افراد شود ولی طبیعی است که تغییرات درونی گوش با بالا آمدن سن و سال افراد موجب مشکلاتی برای اشخاص گردد.
برای افزایش طول عمر سمعک و نگهداری و مراقبت از آن طرز استفاده از سمعک را آموزش ببینید.آگاهی از کارهایی چون کم یا زیاد کردن میزان صدای سمعک ، تعویض به موقع باتری ها از کارهای مهم و ضروری نگهداری از سمعک می باشد.
چگونگی تمیزکردن سمعک داخل گوشی را یاد بگیرید ،چنان چه روش های مراقبت و نگهداری از سمعک را فرابگیرید ،می توانید از اینکه سمعک انتخابی شما درست کار می کند مطمئن شوید .برای شنوایی بهتر با سمعک بهتر است برخی اقدامات لازم را انجام دهید.
برای بهتر شنیدن با سمعک جدیدی که انتخاب کرده اید ،مدتی زمان لازم است تا گوش به سمعک جدید عادت کند .از افراد تقاضا کنید که در زمان گفتگو از رو به رو با شما صحبت کنند و زمانی که در جمع قرار دارید ، در مکانی قرار داشته باشید که صورت افراد را در هنگام صحبت ببینید .
برای کاهش سوت کشیدن سمعک صدای آن را کم کنید و سعی کنید در زمان استفاده از سمعک ، یقه لباس شما نزدیک سمعک باشد. عدم نظافت گوش می تواند بر روی میزان سوت کشیدن سمعک موثر باشد، بهتر است گوش خود را به طور مرتب تمیز کنید.
چنان چه در زمان استفاده از سمعک با مشکلات شنوایی رو به رو هستید بهتر است با پزشک خود در تماس باشید تا با مراجعه دوباره به آن مشکلات مربوط به شنوایی برطرف شود . هم چنین برای استفاده از سمعک و نگهداری و مراقبت از آن سوالی برایتان ایجاد شد بهتر است با مشاورین و کارشناسان گوش و حلق بینی در ارتباط باشید .